När du klickar på länken Folio Producer på Dashboard (https://digitalpublishing.acrobat.com) visas Folio Producer. Med Folio Producer kan du ordna och redigera folios. Om du loggar in med ett prenumerationskonto kan du publicera folios. Folio Producer innehåller en organiserare som visar tillgängliga folios och en redigerare som visar artiklarna i en folio.

Tillgängliga folios visas på organiserarpanelen
Tillgängliga folios visas på organiserarpanelen

Obs!

Öppna Folio Producer Organizer direkt genom att välja Folio Producer från menyn på Folio Builder-panelen.