Innan du börjar skapa digitala dokument måste du installera de nödvändiga verktygen, skaffa och använda lämpligt Adobe ID och lära dig grunderna.

Videosjälvstudiekurs

Videosjälvstudiekurs
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-prepare-to-successfully-design-and-publish-your-content-to-tablet-devices/">Förbered dig för att designa och publicera ditt innehåll på handenheter</a> (på engelska)
Colin Fleming