I Digital Publishing Suite Dashboard finns de verktyg DPS-prenumeranter behöver för att publicera folios och skapa anpassade visningsprogramappar. Med Folio Producer kan du göra de avslutande finjusteringarna på din folio och sedan publicera den. Använd DPS App Builder om du vill skapa ett anpassat visningsprogram för Apple App Store, Google Play Store eller Windows Store.

DPS-prenumeranter kan publicera folios och skapa anpassade visningsprogramappar. Om du inte prenumererar på DPS kan du skapa folios och visa dem i Adobe Content Viewer, men du kan inte skapa en anpassad app.

Videosjälvstudiekurs

Videosjälvstudiekurs
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-produce-content-to-prepare-to-publish-using-digital-publishing-suite/">Producera innehåll att förbereda för publicering</a> (på engelska)
Colin Fleming