Du kan sälja ditt digitala innehåll i appbutiker på flera olika sätt, t.ex. genom engångsförsäljning av ett visningsprogram för en enstaka utgåva eller genom en prenumerationsmodell. Vilka alternativ som är tillgängliga beror på vilken utgåva du har.

Du kan skapa och sälja digitalt innehåll via marknadsplatser som stöds, t.ex. Apple App Store, Google Play Store och Windows Store.

Videosjälvstudiekurs

Videosjälvstudiekurs
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-selling-your-content/">Sälja ditt innehåll för digital publicering</a> (på engelska)
Colin Fleming

Relaterade artiklar

Om du vill:

Gå hit:

Förstå de olika typerna av visningsprogramappar

Typer av anpassade visningsprogramappar

Skapa folios för mobila enheter av olika storlekar

Skapa dokument för flera enheter

Skapa folioåtergivningar

Skapa en anpassad visningsprogramapp att skicka till en butik

DPS App Builder

Skapa ett företagsspecifikt iPad-program enbart för intern distribution

Skapa en företagsspecifik visningsprogramapp för iPad

Erbjuda kostnadsfritt innehåll för att marknadsföra försäljning eller prenumeration Metoder för att erbjuda kostnadsfritt innehåll