Arbetsflöde

Om du behöver skicka ett dokument till flera signerare som delar en e-postadress, ska du ange samma e-postadress för signerarna i fältet Till: två gånger.

eSign-tjänsten skickar dokumentet till den första signeraren och väntar tills denne har signerat dokumentet.
När det har signerats, skickar eSign-tjänsten dokumentet på nytt till samma e-postadress för den andra signerarens underskrift.

Stegen i korthet

1. Logga in på ditt eSign-konto.
  2. Klicka på sändningsfliken och ange e-postadressen två gånger i fältet Till:.
  3. Ladda upp dokumentet och markera kryssrutan Förhandsgranska, placera signaturer eller lägg till formfält längst ned.
  4. Klicka på alternativet Välj deltagare överst till vänster och välj E-signatur av signerare (signerarens e-postadress). Dra i önskade formulär-/signaturfält och placera dem i dokumentet där den första signeraren ska lägga till data/signera formuläret.
  5. Klicka på Välj deltagare igen och välj E-signatur av signerare (signerarens e-postadress) (1). Dra i önskade formulär-/signaturfält och placera dem i dokumentet där den andra signeraren ska lägga till data/signera formuläret.
  6. När du har placerat alla formulär-/signaturfält i dokumentet för de båda signerarna ska du klicka på Skicka överst till höger.
  7. Dokumentet skickas till samma e-postadress två gånger, en gång för varje signerare.

Steg för steg

1. Logga in på ditt eSign-konto.

2. Klicka på fliken Skicka och ange e-postadressen två gånger i fältet Till:.

3. Ladda upp dokumentet och välj Förhandsgranska, placera signaturer eller lägg till formfält längst ned. Klicka på Nästa.

4. Klicka på Välj deltagare överst till vänster och välj E-signatur av signerare (signerarens e-postadress).

Dra i önskade formulär-/signaturfält och släpp dem i dokumentet där den första signeraren ska lägga till data/signera formuläret.

5. Klicka på Välj deltagare överst till vänster och välj E-signatur av signerare (signerarens e-postadress) (1) den här gången.

Dra i formulär-/signaturfält och släpp dem i dokumentet där den andra signeraren ska lägga till data/signera formuläret.

Obs!

När du väljer signerarens e-postadress (1) som deltagare, tonas alla formulär- och signaturfält för den första signeraren ned.

6. När du har placerat alla formulär-/signaturfält i dokumentet för de båda signerarna ska du klicka på Skicka överst till höger.