Använd Document Cloud (https://cloud.acrobat.com/) när du vill lagra, söka efter och visa filer på molnet. När du sparar filer i molnet, kan du komma åt dem från praktiskt taget vilken enhet som helst. Document Cloud-tjänsterna integreras också med Adobe Acrobat DC, Adobe Acrobat Reader DC och mobilappen Adobe Acrobat.

1. Ange ditt Adobe-ID och lösenord och klicka på Logga in.

2. Klicka på fliken Filer. Alla dina senast använda och skickade filer samt andra filer på acrobat.com är tillgängliga på fliken.