Så här avbryter du prenumerationen på Acrobat eller Document Cloud PDF-tjänster (som Adobe PDF Pack, Adobe Export PDF, Adobe Send for Signature och Adobe Send & Track).

Läs Adobes prenumerations villkor innan du avbryter medlemskapet eller prenumerationen. Endast köp som gjorts direkt från Adobe.com kan returneras till Adobe.

Så här avbryter du

Om du köpte direkt från Adobe

Om du har köpt din Arobat- eller Document Cloud-prenumeration direkt från Acrobat kan du avbryta din prenumeration när som helst.

1. Gå till http://adobe.com/go/account och logga in med ditt ADOBE-ID och lösenord, eller med ditt sociala (Facebook eller Google) konto.

Obs!

Ditt Adobe ID är e-postadressen som du använde när du registrerade dig för prenumeration.

2. Under Planer ska du klicka på Hantera plan för planen du vill avbryta.

Om Hantera plan inte visas, kontakta Adobe Kundtjänst för att avbryta din prenumeration.

Hantera plan
  3. Under Plan och betalning ska du klicka på Avbryt plan.

Obs!

Kan du inte se knappen Avbryt plan? Kontakta Adobe Kundtjänst för att avbryta ditt medlemskap.

Avbryta plan
  4. Välj anledning till att du vill avbryta och klicka sedan på Fortsätt.

Skäl för att avbryta
  5. På skärmen som följer kan du välja att behålla din plan, fortsätta med att avbryta eller chatta med kundsupport.

Obs!

Om du behöver hjälp, kontakta Adobe Kundtjänst. Du kan uppmanas att logga in. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Om du köpte från en återförsäljare (Amazon, iTunes, Best Buy o.s.v.)

Om du köpte ditt medlemskap eller prenumeration från en försäljare som inte var Adobe, kontakta säljaren för hjälp.

Avbryt en lagprenumeration

För att avbryta en lagprenumeration, kontakta Adobe Kundtjänst.

Avbryt en Enterprise-prenumeration

Kontakta den kontoansvarige för att avbryta ett Enterprise-medlemskap.

Vad händer när jag avbryter?

Får jag en återbetalning?

Årsabonnemang (betalas månadsvis)

Om du avbryter inom 14 dagar från din beställning får du en fullständig återbetalning.

Om du avbryter efter 14 dagar fortsätter din tjänst fram till slutet av den månadens faktureringsperiod, och du debiteras en tidig uppsägningsavgift på 50 % av din återstående avtalsförpliktelse. Om du till exempel har 5 månader av ditt kontrakt kvar när du avbryter och du betalar 20 USD/månad betalar du 50 % av det resterande beloppet på 100 USD = 50 USD i tidig uppsägningsavgift.

Årsabonnemang (förbetalt)

Om du avbryter inom 14 dagar från din beställning får du en fullständig återbetalning. Om du avbryter efter 14 dagar, är din betalning inte återbetalningsbar och din tjänst fortsätter fram till slutet av den månadens faktureringsperiod.

Månad-till-månad-prenumeration

Om du avbryter inom 14 dagar från din beställning får du en fullständig återbetalning. Om du avbryter efter 14 dagar, är din betalning inte återbetalningsbar och din tjänst fortsätter fram till slutet av den månadens faktureringsperiod.

Obs!

Återbetalningen gäller endast 14 dagar efter det ursprungliga köpet, inte för efterföljande förnyelser.