Så här avbryter du prenumerationen på Acrobat eller Document Cloud PDF-tjänster (som Adobe PDF Pack, Adobe Export PDF, Adobe Send for Signature och Adobe Send & Track).

Läs Adobes prenumerations villkor innan du avbryter medlemskapet eller prenumerationen. Endast köp som gjorts direkt från Adobe.com kan returneras till Adobe.

Avbryt din prenumeration

Om du har köpt din Arobat- eller Document Cloud-prenumeration direkt från Acrobat kan du avbryta din prenumeration när som helst.

1. Gå till http://adobe.com/go/account och logga in med ditt ADOBE-ID och lösenord, eller med ditt sociala (Facebook eller Google) konto.

Obs!

Ditt Adobe ID är e-postadressen som du använde när du registrerade dig för prenumeration.

2. Under Planer ska du klicka på Hantera plan för planen du vill avbryta.

3. Under Plan och betalning ska du klicka på Avbryt plan.

Obs!

Kan du inte se knappen Avbryt plan? Kontakta oss för att avbryta medlemskapet.

4. Välj anledning till att du vill avbryta och klicka sedan på Fortsätt.

5. På skärmen som följer kan du välja att behålla din plan, fortsätta med att avbryta eller chatta med kundsupport.

Obs!

Om du behöver hjälp kan du kontakta oss. Du kan uppmanas att logga in. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Avbryta en prenumeration som har köpts via Apple iTunes App Store

Prenumerationer som köps via Adobe Reader för iOS betalas via Apples iTunes App Store. Om du har några frågor om ditt abonnemang ska du kontakta Apple.

Returnera en prenumeration eller ett medlemskap som är köpt från en återförsäljare

Om du har köpt medlemskapet eller prenumerationen från en annan försäljare än Adobe bör du kontakta vederbörande för att få hjälp.

Avbryt en Enterprise-prenumeration

Kontakta den kontoansvarige för att avbryta ett Enterprise-medlemskap.