Om du inte längre har installationsmediet till Acrobat XI eller Acrobat X kan du ladda ned installationsprogrammen från denna sida.

Acrobat XI

Du behöver ditt Acrobat-serienummer för att genomföra installationen.

Obs: För att hitta serienumren till dina registrerade produkter, logga in på ditt Adobe ID-konto. Eller se Hitta ditt serienummer.

Klicka på den aktuella länken nedan för att hämta installationsprogrammet till Acrobat. Dubbelklicka på den hämtade filen när hämtningen är klar för att påbörja installationen.

Acrobat XI Pro-installationsprogram

För Windows För Mac OS

Hämta (501 MB, flerspråkigt installationsprogram *)

Hämta (580 MB, flerspråkigt installationsprogram *)

Acrobat XI Standard-installationsprogram

För Windows För Mac OS

Hämta (392 MB, flerspråkigt installationsprogram *)

Inte tillgängligt

Acrobat X

Du behöver ditt Acrobat-serienummer för att genomföra installationen.

Obs: För att hitta serienumren till dina registrerade produkter, logga in på ditt Adobe ID-konto. Eller se Hitta ditt serienummer.

Klicka på den aktuella länken nedan för att hämta installationsprogrammet till Acrobat. Dubbelklicka på den hämtade filen när hämtningen är klar för att påbörja installationen.

Acrobat X Pro installationsprogram

Språk För Windows För Mac OS

Engelska

Franska

Tyska

Hämta (465 MB)
Hämta (472 MB)
Japanska Hämta (454 MB)
Hämta (472 MB)

Spanska

Italienska

Nederländska

Portugisiska – Brasilien

Hämta (572 MB)
Hämta (479 MB)

Svenska

Danska

Finska

Norska

Hämta (570 MB) Hämta (478 MB)

Acrobat X Standard-installationsprogram

Språk För Windows För Mac OS

Engelska

Franska

Tyska

Hämta (320 MB) Inte tillgängligt
Japanska Hämta (317 MB) Inte tillgängligt

Spanska

Italienska

Nederländska

Portugisiska – Brasilien

Hämta (325 MB) Inte tillgängligt

Svenska

Danska

Finska

Norska

Hämta (324 MB) Inte tillgängligt