Installera om Acrobat XI och få svar på viktiga frågor.

Obs!

Det här problemet löstes i versionen av Acrobat DC som släpptes 13 oktober 2015. När du installerar Acrobat DC har du nu möjlighet att behålla eller ta bort den tidigare versionen (XI eller X) av Acrobat.

Vad är Acrobat DC?

Acrobat DC är den senaste versionen av Acrobat. Utöver de nya funktionerna och ett strömlinjeformat gränssnitt, innehåller din prenumeration på Acrobat DC mobilappar och webbtjänster. Här presenteras fördelarna med att uppgradera till Acrobat Pro DC:

• Skapa, exportera, signera och granska PDF-filer med Acrobat DC-mobilappar.
  • Få tillgång till PDF-filer från din stationära dator, mobilenhet eller webbläsare.
  • Fixa bilder till dokument automatiskt med beskärning och perspektivkorrigering.
  • Stavningskontrollera dina PDF-filer.
  • Få underskrifter från andra, spåra svar och arkivera undertecknade dokument.

Mer information finns under den nya sammanfattningen av funktioner.

Debiteras jag för Acrobat DC?

Om du har ett Creative Cloud-medlemskap som omfattar Acrobat Pro, eller om du har en prenumeration på Acrobat XI Pro, får du automatiskt en kostnadsfri uppgradering till Acrobat Pro DC. Dessutom innehåller DC Acrobat Pro mobilappar och onlinetjänster utan några extra kostnader, så du kan arbeta med PDF-filer var som helst.

Kan jag installera både Acrobat DC och Acrobat XI?

Ja, det kan du. Vid installation av Acrobat DC, tillhandahåller Creative Clouds skrivbordsprogram alternativet att ta bort eller behålla den tidigare versionen av Acrobat. Alternativet Ta bort gamla versioner är markerat som standard. Om du vill installera Acrobat DC utan att ta bort den tidigare versionen av Acrobat, avmarkerar du kryssrutan.

Installera om Acrobat XI

Om du installerade Acrobat Pro DC och Acrobat XI är avinstallerat, följer du stegen nedan för att installera om Acrobat XI Pro.

Steg 1: Avinstallera Acrobat DC

Öppna skrivbordsprogrammet Creative Cloud, klicka på knappen Öppna bredvid Acrobat DC och klicka sedan på Avinstallera.

Steg 2: Hämta och installera Acrobat XI

Hämta den föregående versionen av installationsprogrammet för Acrobat från sidan Hämta Acrobat-produkter, dubbelklicka på den hämtade filen och följ anvisningarna på skärmen.