Följ dessa steg för att lösa felet när du hämtar och installerar Creative Cloud-skrivbordsappen.

Kontrollera grunderna först

1. Kontrollera din Internetanslutning.

Creative Clouds skrivbordsprogram kräver internetanslutning för att hämta och uppdatera program. Kontrollera att du kan ansluta till internet kan du koppla och sedan koppla.

2. Starta om datorn i felsäkert läge med nätverk

Starta om datorn i felsäkert läge med nätverk och försök sedan hämta Creative Cloud-programmet.

3. Identifiera vissa installationskonflikter.

• Om du har en brandvägg kan det störa installationen. Kontakta en administratör för att hjälpa dig att inaktivera det tillfälligt för att installera Creative Cloud-appar.
    • Ibland kan störa antivirusprogramvara hämtan. Se antivirusdokumentationen för information om hur man tillfälligt inaktiverar viruskontrollen.
  4. Prova en annan nedladdningslänk.

Om ingen av ovanstående lösningar löser problemet kan du försöka hämta programmet direkt. Du måste logga in i det övre högra hörnet av webbläsaren och ange ditt ADOBE-ID och lösenord.

Avinstallera och installera om Creative Cloud-skrivbordsappen

Creative Cloud-skrivbordsappen är viktigt för att arbeta med Adobe-program, men om du har problem med att installera appar, eftersom den har skadats, ska du avinstallera och installera om den igen om du vill åtgärda problemet.

Windows

1. Hämta ZIP-filen som innehåller det körbara avinstallationsprogrammet (.exe).

2. Extrahera Creative Cloud Uninstaller.zip.

3. Kör den körbara installationsfilen, Creative Cloud Uninstaller.exe.

4. Installationsprogrammet frågar efter en bekräftelse om att du vill avinstallera Creative Cloud-skrivbordsappen. Granska meddelandet och klicka på Avinstallera.

5. Avinstallationsprogrammet tar bort appen från datorn och en bekräftelse visas i ett meddelande. Klicka på Stäng.

6. Hämta och installera om Creative Cloud-datorprogrammet.

Få hjälp med det här steget om du har några frågor om hämta- och installationsprocessen.

Mac

1. Hämta ZIP-filen och montera DMG-filen.

2. Beroende på dina säkerhetsinställningar kan du eventuellt få en varning för att öppna avinstallationsprogrammet från DMG-filen. Klicka på Öppna för att fortsätta.

3. Installationsprogrammet frågar efter en bekräftelse om att du vill avinstallera Creative Cloud-skrivbordsappen. Granska meddelandet och klicka på Avinstallera.

4. Avinstallationsprogrammet tar bort appen från datorn och en bekräftelse visas i ett meddelande. Klicka på Stäng.

5. Hämta och installera om Creative Cloud-datorprogrammet.

Få hjälp med det här steget om du har några frågor om hämta- och installationsprocessen.

Fortfarande fungerar inte?

Du ska nu kontrollera en gång till för att se till att ditt problem inte ingår systemkrav. Om det inte går, kan ditt problem relaterad till din router, brandväggar och proxyservrar och/eller andra avancerade anslutningsproblem.

Kontakta oss för att få hjälp.