Installationsprogrammet för Creative Cloud fastnar

Tar det för lång tid att installera ett Creative Cloud-program, som Photoshop, Illustrator eller Premiere Pro? Testa proceduren nedan om installationen verkar ha fastnat eller hängt sig.

Får du ett fel när du installerar eller uppdaterar Creative Cloud-program? Hitta lösningar på vanliga hämtnings-, installations- och uppdateringsfel.

Testa detta först

Creative Cloud-datorprogrammet hanterar installationen av Creative Cloud-program, som Photoshop, Illustrator och Premiere Pro. Om installationen verkar ha fastnat eller hängt sig kan man vanligtvis åtgärda problemet genom att reparera eller avinstallera Creative Cloud-datorprogram.

Obs! Om du installerar programmet på en Windows-dator för första gången kan installationen ta längre tid än förväntat.

1. Stäng alla Creative Cloud-program och kontrollera att du är ansluten till internet.

2. Hämta avinstallationsprogrammet för Creative Cloud-datorprogrammet för ditt operativsystem.

Windows

macOS

3. Dubbelklicka på .zip-filen och dubbelklicka sedan på Avinstallationsprogram för Creative Cloud.

4. (macOS) Om du ombeds att öppna filen klickar du på Öppna och anger sedan lösenordet för Apple-systemet.

5. Klicka på Reparera när du uppmanas till det.

Reparera Creative Cloud-datorprogram

6. När Creative Cloud-datorprogram har reparerats öppnar du det och installerar programmet. (Du kanske uppmanas att logga in först.)

Har du fortfarande problem?

Om du fortfarande inte kan installera programmet kan du testa att använda avinstallationsprogrammet igen för att avinstallera Creative Cloud-datorprogram helt.

1. Dubbelklicka på avinstallationsprogrammet för Creative Cloud från steg 2 ovan.

2. Klicka på Avinstallera när du uppmanas till det.

Avinstallera Creative Cloud-datorprogram

3. Klicka på Stäng när avinstallationen har slutförts. Installera sedan om Creative Cloud-programmet från Creative Cloud-webbplatsen.

Ett nytt försök, kanske?

Om installationen av Creative Cloud-programmet fortfarande fastnar kan du testa våra avancerade felsökningssteg.