Använd nedladdningslänkarna i tabellerna nedan om du har problem med att ladda ner äldre versioner av program eller inte kan hitta den version du behöver.

Obs!

Behöver du hjälp med att hämta den senaste versionen av ett program? Läs om hur du hämtar och installerar Creative Cloud-program med dessa användbara anvisningar.

Program 2017

Program 2015

Produkt Windows Mac OS
Illustrator CC (2015.3) Windows (32 bitar) | Windows (64 bitar) Mac OS (64 bitar)
Lightroom 6 Windows (64 bitar) Mac OS (64 bitar)

Installationsanvisningar

1. Markera en av hämtningslänkarna i ovanstående tabell och spara filen på datorn för att komma igång.

2. Dubbelklicka på den hämtade filen att extrahera dess innehåll.

3. Gör något av följande för att starta installationen:

Windows: Dubbelklicka på Set-up.exe från den extraherade mappen.

Mac OS: Dubbelklicka på Installera från den extraherade mappen.

4. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord, eller med ditt sociala konto (Facebook eller Google).

5. Installationen av dina programstarter. Du kan se förloppet för installationen.

Gratulerar! Ditt program installeras och startas automatiskt.

Obs!

Om ett felmeddelande visas när du installerar programmet finns Felsök fel vid hämtning och installation för felsökningsåtgärder.