Program som är tillgängliga för hämtning

Vi tillhandahåller installationsprogram för våra nuvarande program och den förra huvudversionen av varje program.

Enterprise- och teamkunder: Se din administratör för hjälp. Administratörer hanterar program i Admin Console

Creative Cloud

Adobe-program Tillgängliga versioner Hämtningsinformation
Adobe Creative Cloud                   2022 Hämta och installera dina Creative Cloud-program
2021 Installera tidigare versioner av dina Creative Cloud-program

Letar du efter Creative Suite-program? Om du köpte Creative Suite 5, 5.5 eller 6 från Adobe eller registrerade programmet, kan du hämta det från ditt konto. Vi tillhandahåller inte längre installationsprogram för Creative Suite 2, 3 eller 4. Läs mer.

Acrobat

Adobe-program Tillgängliga versioner* Hämtningsinformation
Acrobat Pro och Standard DC
21 (prenumeration)
Hämta och installera Acrobat DC | Prenumeration
Adobe Acrobat Pro och Standard 2020
2020 Hämta Acrobat 2020
Adobe Acrobat Pro och Standard 2017 2017
Hämta Acrobat 2017
Adobe Acrobat Reader DC 21 Hämta Acrobat Reader DC

* Vi erbjuder installationsprogram endast för de aktuella versionerna av Acrobat för att säkerställa att du har de senaste säkerhetsuppdateringarna.

Adobe Photoshop Elements och Adobe Premiere Elements

Adobe-program Tillgängliga versioner Hämtningsinformation
Adobe Photoshop Elements         2022 Installera Adobe Photoshop Elements
2021 Hämta Adobe Photoshop Elements | 2022, 2021
Adobe Premiere Elements 2022 Installera Adobe Premiere Elements
2021 Hämta Adobe Premiere Elements | 2022, 2021

Adobe Technical Communication Suite

Adobe-program Tillgängliga versioner Hämtningsinformation
Adobe Captivate 2019  Kom igång med Adobe Captivate (2019-utgåvan)
2017  Hämta Adobe Captivate (2017-utgåvan)
Adobe FrameMaker Sommarutgåva 2020
Kom igång med Adobe FrameMaker
2019 Hämta Adobe FrameMaker (2019-utgåvan)
Adobe Presenter 11  Kom igång med Adobe Presenter
10 Hämta Adobe Presenter 10
Adobe Presenter Video Express*
2017
Kom igång med Adobe Presenter Video Express 2017
Adobe RoboHelp Sommarutgåva 2020
Kom igång med Adobe RoboHelp
2019 Hämta Adobe RoboHelp (2019-utgåvan)

* Adobe Presenter Video Express läggs i malpåse 1 november 2021 och kommer inte längre att gå att hämta. Mer information finns i Vanliga frågor om sista tiden med Adobe Presenter Video Express.

Övriga appar

Adobe-program Tillgängliga versioner Hämtningsinformation
Adobe ColdFusion                   2021  Kom igång med Adobe ColdFusion
2018 Hämta Adobe ColdFusion (2018-versionen)
Adobe Connect 11  Kom igång med Adobe Connect
Adobe Digital Editions                 4.5
Hämta Adobe Digital Editions 4.5.10

Letar du efter Flash Player? Vi stöder inte längre Flash Player. Läs mer.

Kan du inte hitta din version eller produkt?

Prenumerationsprogram: Adobe tillhandahåller endast installationsprogram för aktuella program och den tidigare huvudversionen av dem. Mer information finns i Adobes riktlinjer för programvarusupport.

Program utan prenumerationer: Om ditt konto fortfarande är aktivt och du har köpt ett program utan prenumeration direkt från Adobe eller registrerat det, kan du kanske hämta det från ditt konto.