• Du kan fortsätta att köpa och använda Lightroom 6 med en evig licens, men Adobe kommer inte längre att uppdatera programmet. Överväg att uppgradera till Creative Cloud Photography Plan för att få de senaste uppdateringarna i Lightroom Classic CC samt den helt nya Lightroom CC, och för att programmet ska fungera med raw-filer från de senaste kamerorna.
  • På grund av ett ändrat API-beteende i Facebook kommer tjänsten för Facebook-publicering inte längre att fungera i Lightroom 6 med tillsvidarelicenser. Se denna tekniska notering för mer information.

Om du har köpt en produkt från Adobe Photoshop Lightroom och inte har kvar installationsmediet kan du hämta ersättningsprogram på den här sidan.

Läs det här innan du hämtar Adobe Photoshop Lightroom

Hämta Adobe Photoshop Lightroom

Övriga ersättningsprodukter

Creative Suite

CS6 | CS5.5 | CS5 | CS4 | CS3

Acrobat

XI, X | 9, 8

Photoshop Elements

15, 14, 13, 12, 11, 10 | 9, 8, 7

Adobe Premiere Elements

9

Obs!

Lightroom 6, Lightroom 5 och Lightroom 4 är produkter som inte längre stöds. Se https://helpx.adobe.com/se/support/programs/adobe-support-policies-supported-product-versions.html.

Adobe Photoshop Lightroom 6

Installationsprogram:

Språk Mac OS X Windows
Alla Hämta (727 MB) Hämta (744 MB)

Uppdateringar:

macOS:

Windows:

Adobe Photoshop Lightroom 5

Språk Mac OS X Windows
Alla Hämta (530 MB) Hämta (957 MB)

Adobe Photoshop Lightroom 4

Språk Mac OS X Windows
Alla Kontakta support Hämta (787.8 MB)