Lightroom 6 har upphört och är inte längre tillgängligt för inköp på Adobe.com. Överväg att uppgradera till Creative Cloud Photography-planen för att få de senaste uppdateringarna i Lightroom Classic CC och Lightroom CC. Säkerställ även att programvaran kan hantera raw-filer från de senaste kameramodellerna.

Om du har köpt en produkt från Adobe Photoshop Lightroom och inte har kvar installationsmediet kan du hämta ersättningsprogram på den här sidan.

Läs det här innan du hämtar Adobe Photoshop Lightroom

Hämta Adobe Photoshop Lightroom

Övriga ersättningsprodukter

Creative Suite

CS6 | CS5.5 | CS5 | CS4 | CS3

Acrobat

XI, X | 9, 8

Photoshop Elements

15, 14, 13, 12, 11, 10 | 9, 8, 7

Adobe Premiere Elements

9

Obs!

Lightroom 6, Lightroom 5 och Lightroom 4 är produkter som inte längre stöds. Se https://helpx.adobe.com/se/support/programs/adobe-support-policies-supported-product-versions.html.

Adobe Photoshop Lightroom 6

Installationsprogram:

Språk Mac OS X Windows
Alla Hämta (727 MB) Hämta (744 MB)

Uppdateringar:

macOS:

Windows:

Adobe Photoshop Lightroom 5

Språk Mac OS X Windows
Alla Hämta (530 MB) Hämta (957 MB)

Adobe Photoshop Lightroom 4

Språk Mac OS X Windows
Alla Kontakta support Hämta (787.8 MB)