Logga in för att aktivera dina Creative Cloud-program och koppla dem till din användarlicens.

1. Så här startar du Creative Cloud-datorprogrammet.

• Windows: Utför ett av följande alternativ:
      • Dubbelklicka på Adobe Creative Cloud-ikonen på skrivbordet.
      • Klicka på Start > Adobe Creative Cloud.
      • Klicka på Creative Cloud-ikonen i aktivitetsfältet.
    • macOS: Utför ett av följande alternativ:
      • Välj Finder > Program > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
      • Klicka på Creative Cloud-ikonen i menyfältet.

Obs!

Här finns information om hur du hämtar och installerar Creative Cloud-datorprogrammet ifall det inte är installerat på din dator.

2. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala konto (Facebook eller Google).

Logga in i Creative Cloud-datorprogrammet
    Logga in i Creative Cloud-datorprogrammet

När du är inloggad aktiveras även alla installerade Creative Cloud-program som är kopplade till ditt Adobe ID automatiskt.

1. Kontrollera att din dator är ansluten till internet.

2. Öppna något av de Creative Cloud-program som finns installerade på datorn.

3. Välj Hjälp > Logga in och klicka sedan på Logga in nu.
    (Om detta alternativ är utgråat eller visar Logga ut (ditt Adobe ID) är du redan inloggad.)

4. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala konto (Facebook eller Google). När du är inloggad aktiveras även alla installerade Creative Cloud-program som är kopplade till ditt Adobe ID.