Logga in för att aktivera dina Creative Cloud-program och koppla dem till din användarlicens.

Logga in från ett program som hör till Creative Cloud

1. Kontrollera att din dator är ansluten till internet.

2. Öppna något av de Creative Cloud-program som finns installerade på datorn.

3. Välj Hjälp > Logga in och klicka sedan på Logga in nu.
    (Om detta alternativ är utgråat eller visar Logga ut (ditt Adobe ID) är du redan inloggad.)

4. Ange ditt Adobe ID (normalt din e-postadress) och lösenord och klicka på Logga in.

När du är inloggad aktiveras även alla installerade Creative Cloud-program som är kopplade till ditt Adobe ID.

Från Creative Cloud-datorprogrammet

1. Klicka på den utgråade ikonen för Creative Cloud, som finns i aktivitetsfältet (Windows) eller Apple-menyfältet (macOS), för att öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Om Creative Cloud-datorprogrammet öppnas är du redan inloggad.)

2. Ange ditt Adobe ID (normalt din e-postadress) och lösenord och klicka på Logga in.

När du är inloggad aktiveras även alla installerade Creative Cloud-program som är kopplade till ditt Adobe ID automatiskt.