En eller flera av följande problem uppstår i Edge Animate CC, version 3.0:

• Vid start visas en tom skärm med endast den översta menyn i stället för startsidan.
  • När du skapar ett nytt dokument (Arkiv > Nytt) eller öppnar ett befintligt dokument visas scen- och urklippsområdet inte. En tom skärm visas i stället.
  • När du publicerar innehåll är resultatet tomt.
  • Ett fel uppstår då tidslinjen skrubbas eller någon åtgärd utförs:
timeline_error

Lösning

1. Stäng Edge Animate.

2. Öppna värdfilerna i ett textredigeringsprogram och lägg till följande rad:

127.0.0.1 localhost

Värdfilerna finns på följande platser:

• Mac OS X –  /etc/hosts
    • Win – %systemroot%\system32\drivers\etc\hosts

Obs!

Om du redigerar filen med Anteckningar på Windows, se till att du öppnar Anteckningar som administratör så att du kan spara filen.

Om ovanstående rad är inkluderad i värdfilen, se till att raden inte är en kommentar.

3. Spara filen. Kontrollera att filtillägget inte ändras när du sparar.

4. Starta om datorn för att ändringarna i värdfilen ska börja gälla.

5. Starta Edge Animate.

Ytterligare information

Detta problem uppstår på grund av ett fel vid sökning av loopback-adress.