Förhandsversion förfallotidpunktmeddelande visas när du startar Edge Animate

När du startar Edge Animate förhandsgranskning 7 får du ett meddelande som säger, ”pre-release punkten för Edge förfaller”.

Tillfällig lösning: Klicka på ok om du vill använda Edge Preview 6

Det här meddelandet förväntas. Adobe erbjuder Edge Animate som en kostnadsfri förhandsvisning för sina kommersiella versioner, så att användarna kan utvärdera den och ge feedback. Denna feedback bidrar till att skapa funktionerna och vägkarta för Edge Animate. Varje förhandsvisning som släpps har ett utgångsdatum som uppmanar användaren att utvärdera nya versioner när de släpps.

Edge Animate förhandsgranskning 7 förfaller den 12 November 2012.

Ytterligare information

Mer information, finns i listan med vanliga frågor och svar: http://edge.adobe.com/faq.html