Vilken version av Edge Animate CC använder du för närvarande?

Jag använder versionen Edge Animate CC 2014

Leta upp Edge Animate CC (2014) bland de installerade programmen i Creative Cloud och klicka på uppdatera.

När uppdateringen har installerats visar Creative Cloud ett meddelande om att uppdateringen har genomförts. Efter att uppdateringen har genomförts visar rutan Om (Hjälp > Om på Win; Edge Animate > Om på Mac) versionen som Version 2014.1.

Den senaste uppdateringen av Edge Animate CC (2014.1) version 2014 ersätter versionen Edge Animate CC 2014. Om du vill installera versionen Edge Animate CC 2014 kan du hämta installationsprogrammet på följande platser:

Om du vill installera någon annan tidigare version av Edge Animate, använd Creative Cloud. I sektionen Sök efter nya program klickar du på Filter & Versioner och väljer den tidigare versionen. Leta upp Edge Animate i listan, klicka på rullgardinsmenyn Installera och välj den version som önskas.

Obs!

Det är möjligt att ha både den senaste uppdateringen av Edge Animate CC version 2014 och andra tidigare versioner av Edge Animate installerade samtidigt.

Jag använder Edge Animate CC (3.0) eller tidigare

Leta upp Edge Animate CC (2014) bland nya versioner av installerade program i Creative Cloud och klicka på Försök/Installera.