Utskrivbara material för att hjälpa lärare att komma igång med Adobe-program

Resurser för att migrera elevers mediefiler för IT-administratörer i skolvärlden

Avgångselever kan migrera mediefiler från sina av skolan tilldelade konton till nya kostnadsfria Creative Cloud-medlemskonton. Resurserna för att migrera elevernas mediefiler innehåller en översikt av verktyget. Resurserna visar även de bästa arbetssätten för att hjälpa IT-administratörer att meddela eleverna och lärarna om att tjänsten finns.

Adobe Spark- och Creative Cloud-resurser för lärare

Använder ni Spark- eller namngivna Creative Cloud-användarlicenser eller delade enhetslicenser i skoldistriktet? Adobe har skrivit en lärarhandbok, ett brev till föräldrar och inloggningsanvisningar för Google-id, Microsoft-id och Adobe Enterprise ID. Resurserna hjälper lärare och elever att få ut det mesta av Spark och Creative Cloud i klassrummet och hemma. Skoldistriktet kan dela ut följande material till lärarna för att hjälpa dem att komma igång med Adobe i sina klasser.

Material till lärare för att de ska komma igång med Adobe Spark och Creative Cloud
Material till lärare för att de ska komma igång med Adobe Spark och Creative Cloud

Anvisningar till användare med Adobe Enterprise ID
Anvisningar till användare med Adobe Enterprise ID

Anvisningar till Microsoft-kontoanvändare
Anvisningar till Microsoft-kontoanvändare

Brev till föräldrar och vårdnadshavare om hur de kommer åt Adobe Spark och Creative Cloud
Brev till föräldrar och vårdnadshavare om hur de kommer åt Adobe Spark och Creative Cloud

Anvisningar till Google-kontoanvändare
Anvisningar till Google-kontoanvändare