Problem med att driftsätta paket på distans till Windows-datorer

Problem

Administratörer kan uppleva att det tar ett tag när de tar paket i drift på distans på en Windows-dator om ingen användare är inloggad på datorn.

Vi jobbar med en lösning. Följ den detaljerade tillfälliga lösningen nedan om du har det här problemet.

Obs!

Problemet uppstår endast i följande scenarier:

• När du driftsätter ett paket till utloggade Windows-datorer.
  • För paket som har skapats efter lanseringen av Adobe Creative Cloud-datorprogrammet 5.6.

Lösning

1. Packa upp paketfiler när du har hämtat paketet från Admin Console.

2. Gå till följande plats:

<Paketrotmapp> \Build\ASU_5.6.0\packages

3. Öppna filen ApplicationInfo.xml i en XML- eller textredigerare.

4. Ta bort detta avsnitt från filen:

<package>
        <name>AdobeGenuineClient</name>
        <version>5.6.0.758</version>
        <manifestUrl>/AdobeProducts/KCCC/1/win64/packages/ACCC_5_6_0_AdobeGenuineClient_758/manifest.xml</manifestUrl>
        <platform>win64</platform>
        <size>2994128</size>
        <assetSize>3043074</assetSize>
        <sequenceNumber>160</sequenceNumber>
        <optional>false</optional>
        <lastMandatoryVersion/>
        <pimxPath>\ADC\AdobeGenuineClient\AdobeGenuineClient.pimx</pimxPath>
        <additionalInfo>
            <skipProperties>
                <property>skipAdobeGenuineClient</property>
                </skipProperties>
                <unzipRetryCount>0</unzipRetryCount>
                <restartRequired>true</restartRequired>
          </additionalInfo>
    </package>
  5. Spara och stäng ApplicationInfo.xml.

6. Driftsätt paketet. Läs mer.