Så här hittar du tillgängliga betalningsalternativ för team

Adobe erbjuder flera betalningssätt som du kan använda för att köpa teamprenumerationer. Betalningssätten, som kreditkort, PayPal och inköpsorder, varierar beroende på ditt land eller din region och visas i arbetsflödet för inköp.

Gör följande för att hitta tillgängliga betalningssätt:

1. Gå till sidan Creative Cloud-planer.

2. Klicka på fliken Företag och klicka sedan på Välj planer.

3. Välj plan och klicka på Köp nu.

De tillgängliga betalningssätten visas längst ner i fönstret.

Betala

4. Om du vill ändra region klickar du på nedåtpilen bredvid Land eller region längst ned och väljer sedan önskad region.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online