Skärmen Inloggning krävs när Creative Cloud-program startas

Problem

Skärmen Inloggning krävs visas vid start av Creative Cloud-program som har licensierats med ett volymserienummer och som driftsätts via OS-kloning eller avbildningsteknik.

Lösning

1. Installera den licensierade OS-avbildningen (med Creative Cloud-program redan installerade och licensierade) på målmaskinen.

2. Hämta adobe_oobelib.dll.zip (för Windows) eller adobe_oobelib.dylib.zip (för macOS) härifrån och extrahera filerna på målmaskinen.

3. Ersätt dll- eller dylib-filerna som packades upp i steg 2 till följande plats på den klonade datorn (utan att starta programmet)

• Windows: C:\Program (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\P7\
    • Mac: /Applications/Utilities/Adobe Application Manager/P7/