Symptoms

After upgrading from CQ5.2.X to CQ5.3 my repository.xml file is missing from crx-quickstart/server/runtime/0/_crx/repository.xml. Where is it?

Cause

In CQ5.3 the repository.xml file has been moved to crx-quickstart/repository/repository.xml by default.

Resolution

N/A

Applies to

CQ 5.3 Upgrade

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy