1. Kontrollera om du har den senaste versionen av Flash Player för din dator.

Du hittar den senaste versionen av Adobe Flash Player för ditt operativsystem och din webbläsare om du går till Flash Player Help.

2. Läs informationen om vanliga problem med Flash Player.

3. Sök Adobe Support.

I sökfältet ovan beskriver du ditt problem för att söka efter tänkbara lösningar.

4. Använd felkoder för att precisera problemet.

Om du kommer ihåg de felkoder som visas i felmeddelandena skriver du dem i sökrutan eller på Flash Player-forumsidan. Du kan använda de här felkoderna för att precisera sökningen. Här följer några exempel på felkoder:

Flash Player Error 2048
Error #1502--Flash Player

5. Sök efter en liknande fråga eller ställ en egen fråga i Flash Players forum.

Ange en beskrivning av problemet i sökrutan i Flash Players forum och sök bland onlinediskussionerna. Du kan också publicera en problembeskrivning på forumet.

6. Skicka en buggrapport.

Om du fortfarande inte kan lösa problemet kan du ha hittat en bugg – en felaktighet eller brist – i Adobe Flash Player. Informera gärna Adobe om du tror dig ha påträffat en bugg eller om du har förslag på hur Flash Player kan förbättras.

Du kan rapportera en bugg genom att skicka in en rapport på sidan Rapportera en Flash Player-krasch.

7. Leta efter fler lösningar.

Om du har något av följande problem med Flash Player läser du avsnittet Felsökning spel, video, ljud | Mac ellerSpel, video eller ljud i Flash Player fungerar inte | Windows:

• Den senaste versionen av Flash Player spelar inte upp videofiler
  • Jag kan inte höra avancerat mediainnehåll fast jag har den senaste versionen av Flash
  • Problem med webbkameror (Mac OS)
Om din videokvalitet är dålig i Flash Player går du till Dålig videokvalitet | Flash Player.