Aktivera Adobe Flash Player för användning i webbläsaren chrome.

Mac OS

1. Skriv chrome://settings/content i adressfältet.
    Skriv chrome://settings/content i adressfältet i Chrome
    Skriv chrome://settings/content i adressfältet i Chrome

2. På skärmen Innehållsinställningar hittar du Flash Player-listningen. Kontrollera status.

Skärmen Innehållsinställningar
    Skärmen Innehållsinställningar

3. Välj Medge att webbplatser får köra Flash och klicka därefter på Klar.

Flash-sektionen på skärmen Innehållsinställningar
    Flash-sektionen på skärmen Innehållsinställningar

4. För att hantera Flash Player-inställningar per webbplats ska du klicka på Hantera undantag.

Klicka på Hantera undantag för att hantera Flash Player-inställningar per webbplats
    Klicka på Hantera undantag för att hantera Flash Player-inställningar per webbplats

5. På skärmen Flash-undantag ska du gå in på webbplatsdomänen och sedan välja Medge. När du är färdig med att lägga till webbplatser ska du klicka på Klar.

Skärmen Flash-undantag
    Skärmen Flash-undantag

6. Stäng skärmen Innehållsinställningar.

Windows

1. Skriv chrome://settings/content i adressfältet.

Skriv chrome://settings/content i adressfältet
    Skriv chrome://settings/content i adressfältet

2. På skärmen Innehållsinställningar hittar du Flash Player-listningen. Kontrollera status.

Skärmen Innehållsinställningar
    Skärmen Innehållsinställningar

3. Välj Medge att webbplatser får köra Flash och klicka därefter på Klar.

Flash-sektionen på skärmen Innehållsinställningar
    Flash-sektionen på skärmen Innehållsinställningar

4. För att hantera Flash Player-inställningar per webbplats ska du klicka på Hantera undantag.

Klicka på Hantera undantag för att hantera Flash Player-inställningar per webbplats
    Klicka på Hantera undantag för att hantera Flash Player-inställningar per webbplats

5. På skärmen Flash-undantag ska du gå in på webbplatsdomänen och sedan välja Medge. När du är färdig med att lägga till webbplatser ska du klicka på Klar.

Skärmen Flash-undantag
    Skärmen Flash-undantag

6. Stäng skärmen Innehållsinställningar.