Mac OS

  1. Välj Firefox > Verktyg > Tillägg.

    Välj Verktyg, Tillägg
    Öppna Tilläggs dialogrutan.

  2. Välj Plugin.

  3. Sök efter Shockwave Flash (ett annat namn för Flash Player) och kontrollera status som visas till höger om plugin-programmet namn i listan med Tillägg.

    Kontrollera status för Shockwave Flash
    Shockwave Flash är inaktiverad.

  4. Välj alltid för att aktivera.

    Välj alltid för att aktivera
    Aktivera plugin-program.

  5. Stäng dialogrutan.

Windows

  1. Välj Firefox > Verktyg > Tillägg.

    Välj Verktyg, Tillägg
    Öppna Tilläggs dialogrutan.

  2. Välj Plugin-program.

  3. Sök efter Shockwave Flash (ett annat namn för Flash Player) och kontrollera status som visas till höger om plugin-programmet namn i listan med Tillägg.

    Kontrollera status för Shockwave Flash
    Shockwave Flash är inaktiverad.

  4. Välj alltid för att aktivera.

    Välj alltid för att aktivera
    Aktivera plugin-program.

  5. Stäng dialogrutan.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy