Läs om hur du aktiverar Adobe Flash Player för att använda den i webbläsaren Opera på Mac och Windows.

Aktivera i Mac OS och Windows

  1. Starta Opera.

  2. Skriv in opera://settings i adressfältet.

    step2
  3. Skriv Flash på inställningssidan i sökfältet.

    step3
  4. Klicka på radio-knappen bredvid Medge att webbplatser får köra Flash

    step4
  5. Klicka på knappen Hantera undantag .

    step5
  6. Ange webbplatsdomänen och välj sedan Tillåt på skärmen Flash-undantag. När du har lagt till
    webbplatser, klickar du på Klar.

    step6
  7. Uppdatera webbläsarfliken eller starta om webbläsaren.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy