Flash Player är integrerat med Microsoft Edge i Windows 10.
Du behöver inte installera Flash Player.

Aktivera Flash Player

Aktivera Flash i Edge

Gör följande för att tillåta Flash-innehållet i Microsoft Edge:

1. Öppna Microsoft Edge på datorn.

2. Klicka på ikonen  högst upp till höger.

3. Klicka på Inställningar långt ned i menyn som visas

4. Klicka på Visa avancerade inställningar under rubriken Avancerade inställningar

5. Ändra Adobe Flash Player till På

Tillåt Flash-innehållet för en webbplats

1. Navigera till webbplatsen som saknar Flash-innehållet i Microsoft Edge

2. Du kan se -ikonen överst till höger i adressfältet

3. Klicka på -ikonen som visar att ett utfällbart Adobe Flash-innehåll blockerades

4. Klicka på Tillåt en gång eller Tillåt alltid för att tillåta körning av Flash-innehållet på den sidan en gång eller för alltid

Alternativt

1. Navigera till webbplatsen som saknar Flash-innehållet i Microsoft Edge

2. På den övre vänstra sidan i adressfältet ser du ikonen  eller

3. Klicka på den ikonen

4. Klicka på Tillåt Adobe Flash

5. Uppdatera sidan med hjälp av Uppdatera-knappen