Flash Player är integrerat med Internet Explorer för Windows 10.
Du behöver inte installera Flash Player.

Felsök Flash Player för Internet Explorer på Windows 10 med hjälp av följande steg.

Aktivera Flash Player

Se till att Flash Player är aktiverat.

1. Öppna sidan med multimediainnehåll i Internet Explorer. Besök t.ex. Hjälp med Flash Player.

2. Klicka på verktygsmenyn i det övre högra hörnet i Internet Explorer.

Klicka på verktygsmenyn
  3. Välj Hantera tillägg i verktygsmenyn.

Välj Hantera tillägg
  4. Markera Shockwave Flash-objekt i listan.

Obs!

Kontrollera att den aktiva webbplatsen innehåller multimedia. Om den aktuella webbplatsen saknar multimediainnehåll, visas Shockwave Flash-objekt inte på listan.

Välj Shockwave Flash-objekt
  5. Klicka på Aktivera och sedan på Stäng.

Klicka på Aktivera

Inaktivera ActiveX-filtrering

1. Öppna sidan med multimediainnehåll i Internet Explorer.

2. Klicka på verktygsmenyn och välj Säkerhet > ActiveX-filtrering.

Välj Säkerhet, ActiveX-filtrering
  3. Stäng webbläsaren och öppna den på nytt. Försök sedan visa innehållet.