Flash Player är integrerad i Internet Explorer på Windows 8.
Du behöver inte installera Flash Player.

Steg för att felsöka Flash Player på Windows 8

Aktivera Flash Player

Se till att Flash Player är aktiverat.

1. Öppna sidan med multimediainnehåll i Internet Explorer. Öppna till exempel Hjälp för Flash Player.

2. Klicka på verktygsmenyn i det övre högra hörnet i Internet Explorer.

Bildens rubrik
  3. Välj Hantera tillägg i verktygsmenyn.

Välj Hantera tillägg
  4. Markera Shockwave Flash-objekt i listan.

Obs!

Kontrollera att den aktiva webbplatsen innehåller multimedia. Om den aktuella webbplatsen saknar multimediainnehåll, visas Shockwave Flash-objekt inte på listan.

Välj Shockwave Flash-objekt
  5. Klicka på Aktivera och sedan på Stäng.

Klicka på Aktivera

Inaktivera ActiveX-filtrering

1. Öppna sidan med multimediainnehåll i Internet Explorer.

2. Klicka på verktygsikonen och välj Säkerhet > ActiveX-filtrering.

Välj Säkerhet > ActiveX-filtrering
  3. Stäng webbläsaren och öppna den på nytt. Försök sedan visa innehållet.

Uppdatera Internet Explorer för att erhålla den senaste versionen av Flash Player

Det kan hända att innehållet kräver en senare version av Flash Player än den som du har installerad. Kontrollera om du har installerat den senaste Flash Player-versionen i dokumentet Hitta version. Det andra steget i dokumentet visar den version av Flash Player som du har.

Flash Player är inbäddad i Internet Explorer i Windows Store- och skrivbordsläge. Du kan även hämta och installera den senaste uppdateringen från följande länkar:

Obs!

Om du använder Windows 8.0 måste du uppdatera till Windows 8.1 eller Windows 10 för att även i fortsättningen erhålla Flash Player-uppdateringar.  Om du använder Windows RT (surfplatta) kan du endast erhålla uppdateringen via Windows-uppdateringsmekanismen.