Från en expert: Aktivera Flash Player

Chris Campbell

Obs!

Det finns en HTML5-version av videon ovan, se Aktivera Flash Player för Internet Explorer.

1. Klicka på verktygsmenyn i det övre högra hörnet i Internet Explorer. (Ikonen ser ut som ett kugghjul.)

Klicka på verktygsikonen
    Verktygsikonen finns i det övre högra hörnet.

2. I popup-menyn som visas klickar du på Hantera Tillägg.

Klicka på Hantera Tillägg
    Välj Hantera Tillägg i verktygsmenyn.

3. I den dialogruta som öppnas väljer du verktygsfält och expandera.

Välj verktygsfält och expandera
    Välj verktyg och expanderingar som tilläggstyperna från dialogrutan i Hantera Tillägg.

4. Sök efter Shockwave Flash Object (ett annat namn för Flash Player) i listan med Tillägg.

Kontrollera i statuskolumnen för att se om Shockwave Flash object har inaktiverats. Om den är inaktiverad, klicka på raden för att Shockwave Flash object för att markera det.

Välj Shockwave Flash-objekt
    Shockwave Flash Object som tilläggstyp. Flash är i inaktiverat läge.

5. I det nedre högra hörnet i dialogrutan Hantera tillägg klickar du på Aktivera.

Klicka på Aktivera
    Klicka på Aktivera i det nedre högra hörnet.

6. Stäng dialogrutan Hantera tillägg.

Obs!

Se vanliga frågor och svar om ActiveX-filtrering i Internet Explorer om du fortsätter att stöta på problem med att visa avancerat medieinnehåll trots att du har utfört följande steg.