Från en expert: Aktivera Flash Player

Chris Campbell

Obs!

Det finns en HTML5-version av videon ovan, se Aktivera Flash Player för Internet Explorer.

1. Klicka på verktygsmenyn i det övre högra hörnet i Internet Explorer. (Ikonen ser ut som ett kugghjul.)

Klicka på verktygsikonen
    Verktygsikonen finns i det övre högra hörnet.

2. I popup-menyn som visas klickar du på Hantera Tillägg.

Klicka på Hantera Tillägg
    Välj Hantera Tillägg i verktygsmenyn.

3. I den dialogruta som öppnas väljer du verktygsfält och expandera.

Välj verktygsfält och expandera
    Välj verktyg och expanderingar som tilläggstyperna från dialogrutan i Hantera Tillägg.

4. Sök efter Shockwave Flash Object (ett annat namn för Flash Player) i listan med Tillägg.

Kontrollera i statuskolumnen för att se om Shockwave Flash object har inaktiverats. Om den är inaktiverad, klicka på raden för att Shockwave Flash object för att markera det.

Välj Shockwave Flash-objekt
    Shockwave Flash Object som tilläggstyp. Flash är i inaktiverat läge.

5. I det nedre högra hörnet i dialogrutan Hantera tillägg klickar du på Aktivera.

Klicka på Aktivera
    Klicka på Aktivera i det nedre högra hörnet.

6. Stäng dialogrutan Hantera tillägg.

Obs!

Om du fortsätter att stöta på problem med att visa avancerat medieinnehåll trots att du har utfört följande steg, se vanliga frågor och svar om ActiveX-filtrering i Internet Explorer.