Gör så här för att utföra en tyst installation av Flash Player 11.3 i Mac OS:

Obs! Följande metod för tyst installation av Flash Player i Mac OS är den enda metod som stöds. Andra metoder, såsom att extrahera och installera .pkg-filen, varken stöds eller rekommenderas.

1. Extrahera Adobe Flash Player-installeringspaket(Install Adobe Flash Player.app) från .DMG-filen.
  2. Öppna ett terminalfönster och ändra till katalogen där .app-filen sparats.
    Till exempel om .app-filen sparats på den aktuella användarens skrivbord, skriv: cd ~/Desktop
  3. Kör installationsprogrammet som finns i .app-filen med följande kommando:
    sudo./Install Adobe Flash Player.app/Contents/MacOS/Adobe Flash Player Install Manager -install
  4. Ange lösenordet för att fortsätta med installationen.
    Obs! Du måste vara en superanvändare för att kunna fortsätta med installationen.