När du försöker öppna en paketfil (.icap) i InCopy CC2019 får du följande felmeddelande:

Ett fel inträffade när paketfilen öppnades.

Ett fel uppstod när .icap-filen öppnades

Lösning

Windows

1. Avsluta Adobe InCopy CC 2019.

2. Hämta CopyPlugin_Win.zip och packa upp innehållet på skrivbordet.

Hämta

3. I den uppackade mappen, hitta och dubbelklicka på CopyPlugin.vbs.

4. Bläddra och välj programmappen Adobe InCopy CC 2019.

5. Klicka på OK.

6. Plugin-programmet är installerat och du får ett meddelande när InCopy har uppdaterats. Klicka på OK.

success_windows
  7. Starta InCopy CC 2019 och öppna paketfilen (.icap).

macOS

1. Avsluta Adobe InCopy CC 2019.

2. Hämta CopyPlugin_MAC.zip och packa upp innehållet på skrivbordet.

Hämta

3. I den uppackade mappen, hitta och dubbelklicka på CopyPlugin_MAC.app.

4. Bläddra och välj Adobe InCopy CC 2019.app.

5. Klicka på Välj.

6. Plugin-programmet är installerat och du får ett meddelande när InCopy har uppdaterats. Klicka på OK.

success_mac
  7. Starta InCopy CC 2019 och öppna paketfilen (.icap).