Öppna en XML-fil i InCopy.

Du kan öppna alla typer av XML-filer i InCopy och redigera eller lägga till märkord i filerna.

Obs!

Du kan importera Ruby som används i XML-filer om Ruby överensstämmer med W3C-standardens Ruby-definition och använder InDesign-namnutrymmen. I InDesign används följande namnutrymmen. xmlns:aid="http://ns.adobe.com/AdobeInDesign/3.0/_ver3.0"

1. Välj Arkiv > Öppna.
  2. Leta rätt på och markera XML-filen du vill använda.
  3. Klicka på Öppna.

Spara en XML-fil som en InCopy-artikel

Du kan spara XML-filer som InCopy-artiklar.

1. Öppna XML-filen i InCopy.
  2. Välj Arkiv > Spara innehåll som.
  3. Skriv namnet på filen och ange sökväg.
  4. Under Filformat (Windows®) eller Format (Mac OS®) väljer du InCopy-dokument och klickar på Spara.