Användarhandbok Avbryt

Nyheter i Lightroom

1. Användarhandbok för Adobe Lightroom
  2. Introduktion
    1. Nyheter i Lightroom
    2. Systemkrav för Lightroom
    3. Lightroom | Vanliga frågor
    4. Lightroom-självstudier
    5. Arbeta med Adobe Photoshop Lightroom för mobila enheter
    6. Ange inställningar
  3. Självstudiefunktioner i appen
    1. Utbildning och inspiration i appen
    2. Utbildning och inspiration i appen | Lightroom för mobila enheter (iOS)
    3. Utbildning och inspiration i appen | Lightroom för mobila enheter (Android)
  4. Lägga till, importera och ta foton
    1. Lägga till foton
    2. Ta foton med Lightroom för mobila enheter (iOS)
    3. Ta foton med Lightroom för mobila enheter (Android)
    4. Importera foton i Lightroom för mobila enheter (iOS)
    5. Importera foton och videor i Lightroom för mobila enheter (Android)
  5. Ordna foton
    1. Ordna foton
    2. Söka efter och ordna foton av personer i vyn Personer
    3. Sök efter och ordna foton i Lightroom för mobila enheter (iOS)
    4. Sök efter och ordna foton i Lightroom för mobila enheter (Android)
  6. Redigera foton
    1. Redigera foton
    2. Maskering i Lightroom
    3. Redigera foton i Lightroom för mobila enheter (iOS)
    4. Redigera foton i Lightroom för mobila enheter (Android)
    5. Sammanfoga foton för att skapa HDR-foton, panoramor och HDR-panoramor
    6. Förbättra bildkvaliteten enkelt i Lightroom
  7. Redigera videor
    1. Redigera videor
    2. Redigera videor i Lightroom för mobila enheter (iOS)
    3. Redigera videor i Lightroom för mobila enheter (Android)
  8. Spara, dela och exportera
    1. Exportera eller dela dina foton
    2. Exportera och dela foton i Lightroom för mobila enheter (iOS)
    3. Spara, dela och exportera foton med Lightroom för mobila enheter (Android)
  9. Lightroom för mobila enheter, tevear och webben
    1. Kom igång med Lightroom för mobila enheter (iOS)
    2. Kom igång med Lightroom för mobila enheter (Android)
    3. Adobe Photoshop Lightroom på webben
    4. Konfigurera appen Lightroom for Apple TV
    5. Använd kortkommandon i Lightroom för mobila enheter (iOS och Android)
    6. Adobe Photoshop Lightroom för mobila enheter och Apple TV | Vanliga frågor
    7. Visa foton och videofilmer i Lightroom på en teve
    8. Så här lägger du till och synkroniserar förinställningar med en mobil enhet
  10. Migrera foton
    1. Migrera Apple Photos Library-bibliotek till Lightroom
    2. Migrera foton och videofilmer från Lightroom Classic till Lightroom
    3. Migrera foton från Photoshop Elements till Lightroom

Läs mer om nyheterna i den senaste versionen av Lightroom för datorer och Lightroom för mobila enheter.

De viktigaste nya funktionerna

Juni 2022-versionen: version 5.4 för datorer, version 7.4 för iOS eller version 7.4 för Android

redigera videor i lightroom

Redigera snabbt dina videor i Lightroom

Du kan nu redigera videor i Lightroom med hjälp av redigeringsreglage och förinställningar för video. Konsolidera arbetsflöde för redigering för att uppnå konsekvent estetik.

Maskering i Lightroom

Invertera enkelt masker i maskeringspanelen

Med det nya alternativet Invertera mask kan du invertera masker på både grupp- och komponentnivåer. Du kan också välja att duplicera och invertera masker.

Reglaget för förinställningar i Lightroom

Förbättrat stöd för förinställningar

Justera intensiteten i den förinställning som du har använt med reglaget för förinställd mängd. Pröva också med anpassningsbara förinställningar (tillgängliga i Lightroom för datorer) om du snabbt vill använda förinställningar på himlen och motivet i ett foto.

Sök och filtrera i Lightrooms användarforum

Sök i självstudiekurser, personer och mycket mer i Lightroom-användarforumet

Med det nya filtret och sökalternativen för användarforumet (tillgängligt i Lightroom för datorer och Android) kan du använda filter och söka efter specifika självstudiekurser, kategoritaggar, personer med mera.

Remixer i Lightroom för datorer

Kommunicera med fotografer, redigera deras foton och låt dem redigera dina
foton (nytt i Lightroom för mobila enheter)

Lär dig, bli inspirerad och kommunicera med andra skapare genom Remixer. På fliken Remixer kan du och andra redigera foton som delas via Upptäck.

Ta bort röda ögon i Lightroom

Korrigera röda ögon snabbt i ett foto
(endast på skrivbordet)

Uppnå dina redigeringsmål snabbare! Automatisk borttagning av röda ögon korrigerar automatiskt röda ögon i foton med maskininlärning.

Andra förbättringar i Lightroom

Andra funktionsförbättringar

Nu kan du jämföra bilder sida vid sida i Lightroom för datorer. Läs om fler förbättringar i den detaljerade sammanfattningen av nya funktioner.

Kameror och objektiv som stöds

Stöd för nya kameror och objektiv

Hitta nyligen tillagda kameror och objektiv i den fullständiga listan över profiler som stöds.

Tidigare versioner av Lightroom

Logga in på ditt konto

[Feedback V2 Badge]