Läs mer om nyheterna i den senaste versionen av Adobe Lightroom (dator och mobil).

De viktigaste nya funktionerna

Maj 2019-versionen (datorversion 2.3, iOS-version 4.3 eller Android-version 4.3)

Utbildning och inspiration i appen

Utbildning och inspiration i appen

Låt dig inspireras och lär av andra medlemmar i användarforumet. Du kan sedan snabbt tillämpa lärdomarna på dina egna bilder.

Gruppalbum

Gruppalbum

Det är enkelt att skapa och dela ett gruppalbum. Du kan bjuda in andra att bidra till det och ni får åtkomst till allas foton på en och samma plats.

Skjutreglaget Textur

Jämna ut och förbättra detaljer med skjutreglaget Textur

Framhäv eller släta ut detaljer som hud, bark, och hår med det nya skjutreglaget Textur.

Överstrålning

Överstrålning
(endast datorer)

Ta enkelt bort lila och grön kantfärg som orsakas av kromatisk aberration.

Satsvis redigering

Satsvis redigering
(endast Android)

Kopiera snabbt och enkelt redigeringar från ett foto till flera andra foton i Lightroom för mobila enheter (Android).

Supported-cameras-and-lenses

Stöd för nya kameror och objektiv

Se hela listan över kameror och objektivprofiler som stöds för Lightroom för datorer och Lightroom för mobila enheter (iOS och Android).

other_enhancements

Övriga förbättringar

Få prestandaförbättringar med Automatiska justeringar och bläddring bland stödraster på macOS.

Tidigare versioner av Lightroom