Följ stegen nedan för att komma igång med Lightroom Classic CC

Hämta och installera Lightroom Classic CC

laptop-download

Om du vill börja hämta Lightroom Classic CC klickar du på Hämta Lightroom Classic CC. Logga in och installera genom att följa de instruktioner som visas på skärmen. (Oroa dig inte om du börjar på sidan för att hämta en kostnadsfri utvärderingsversion, du kommer att hämta prenumerationsversionen när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID-id eller -lösenord?

Ditt Adobe ID-id är den e-postadress du använde när du först påbörjade en utvärdering eller när du köpte ett Adobe-program eller ett Adobe-medlemskap. Lösningar på vanliga problem med Adobe ID-id:n och inloggning

Varför måste jag logga in för att använda Lightroom Classic CC?

Du måste logga in regelbundet för validera din licens. Du måste logga in en gång var 30:e dag om du betalar per månad och en gång var 99:e dag om du betalar per år. Du måste även logga in när du vill hämta eller uppdatera Lightroom Classic CC. Mer information finns i Logga in och logga ut för att aktivera eller avaktivera Creative Cloud-program.

Kan jag installera Lightroom Classic CC på en till dator?

Du kan installera Lightroom Classic CC och andra Creative Cloud-program på upp till två datorer. Om du vill installera det på en tredje dator måste du först avaktivera det på en av de andra datorerna. Mer information finns i Aktivera och avaktivera Creative Cloud-program.

Hur får jag tillgång till min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett betalningskvitto eller faktura.