Följande felmeddelande visas när Lightroom Classic CC startas i Windows: Lightroom.exe – Felaktig bild

C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom Classic CC\[Filnamn] dll är antingen inte utformat för att köras på Windows eller innehåller ett fel. Försök installera programmet igen genom att använda det ursprungliga installationsmediet eller kontakta systemadministratören eller utgivaren för support.
Felstatus 0xc0000020.

Produktversion som berörs

Lightroom Classic CC

Operativsystem

Windows

Tillfällig lösning

Så här löser du problemet:

1. Inaktivera antivirusprogrammen som finns på datorn.

2. Avinstallera och ominstallera Lightroom Classic CC.

Använd Adobe Creative Cloud-datorprogrammet för att avinstallera Lightroom Classic CC. Gå till Avinstallera eller ta bort Creative Cloud-program.

Installera Lightroom Classic CC på nytt när avinstallationen är klar. Mer information finns i Hämta och installera Creative Cloud-program.

3. Försök att starta Lightroom Classic CC nu.