Tillfällig lösning för att åtgärda sorteringsordningen för användarförinställningar i Lightroom Classic CC

Problem

Användarförinställningar skapade i Lightroom Classic CC 7.3 eller senare sorteras inte i alfabetisk ordning i panelen Förinställningar (Framkalla-modulen).

Problem med förinställningssortering i Lightroom Classic 7.3 och senare
Anpassade framkallningsförinställningar som skapats i Lightroom Classic 7.3 eller senare sorteras fel.

Produktversioner som berörs

Lightroom Classic CC 7.3 och senare

Operativsystem

Windows och macOS

Lösning

För att åtgärda användarförinställningarnas sorteringsordning ska du upprepa den tillfälliga lösningen för alla användarförinställningar skapade i Lightroom Classic CC 7.3 och senare.

1. Högerklicka (Windows) eller Ctrl-klicka (Mac) på en användarförinställning (som visas längre ner i den osorterade listan).

Välj Byt namn i snabbmenyn.

2. I dialogrutan Ändra namn på förinställning lägger du till ett extra blanksteg i slutet av förinställningens namn.

3. Klicka på OK.

Förinställningen med det nya namnet hamnar nu i alfabetisk ordning i listan med användarförinställningar.