I Mac OS öppnar Lightroom-kommandot Redigera i en kopia av Photoshop från en säkerhetskopierad plats.

Exempelvis en extern hårddisk som har säkerhetskopierats med Carbon Cloner, SuperDuper! eller Time Machine. Detta kan resultera i följande:

• I OS X visas en dialogrutan med ett fel om att programmet har flyttats och att sökvägen har ändrats. Genom att klicka på Uppdatera kan man uppdatera produktens konfiguration.
  • Photoshop startar men bilden som har valts i Lightroom öppnas inte i Photoshop.

Lösning: Installera plugin-programmet "ps_picker"

1. Hämta filen "ps_picker.lrdevplugin.zip":

Hämta

2. Dubbelklicka på filen ps_picker.lrdevplugin.zip för att packa upp den.

3. Starta Lightroom och gå till Arkiv > Plugin-hantering.

4. Klicka på Lägg till för att installera plugin-programmet.

5. Välj Arkiv > Plugin-tillbehör > Välj Photoshop för Redigera i Photoshop.

6. Klicka på Välj och leta upp den version av Photoshop som används på din hårddisk.

7. Klicka på OK för att stänga dialogrutan.

8. Starta om Lightroom för att tillämpa ändringen.