När du väljer alternativet Redigera i Photoshop i Lightroom CC på din Mac öppnas inte fotot i Photoshop.

Operativsystem

macOS

Påverkade produkter

Lightroom CC och Photoshop CC

Lösning

Detta problem uppstår när du använder Time Machine till att säkerhetskopiera Mac-data på en extern enhet. Funktionen Time Machine säkerhetskopierar både data och de program som finns installerade på din Mac. Detta resulterar i två instanser av programfiler till Photoshop CC, vilket orsakar en konflikt med den dynamiska länken mellan Lightroom CC och Photoshop CC.

För mer information om Time Machine, se Apples dokumentation: https://support.apple.com/sv-se/HT201250

Så här löser du problemet:

1. Avsluta Photoshop CC om det är öppet.

2. Lokalisera disken(-arna) som du använder för att säkerhetskopiera dina data med Time Machine.

3. Dra disken(-arna) till ikonen Papperskorg i dockan.

När du har tagit bort diskarna som används till säkerhetskopiering med Time Machine kan du försöka använda kommandot Redigera i Photoshop.