Du använder ett AMD-/ATI-grafikkort på 64 -bitars Windows med AMD Catalyst-drivrutinen 15.7 och Lightroom CC/Lightroom 6 kraschar eller hänger sig vid start eller när du redigerar en bild i framkallningsmodulen.

Det här problemet kan inträffa när du använder grafikkort i serien AMD Radeon HD 5xxx till 8xxx som kör drivrutinversioner 14.501.1003, 14.502.1014 och 15.200.1062.1004.

Lösning

Installera betadrivrutinen för AMD Catalyst 15.8 för Windows (som ska publiceras den 31 Augusti 2015).

Obs!

Detta går emot våra normala rekommendationer och frågor och svar, som uppmuntrar användare att uppdatera till den senaste drivrutinen.

AMD-betadrivrutiner är slutgiltiga versioner av drivrutiner som har uppfyllt vanliga normer innan publicering. Om du har frågor om hur du installerar drivrutiner kan du kontakta AMD.