Lightroom kraschar när det startas i Windows, med följande feldata:
Felaktigt programnamn: lightroom.exe, version: 6.2.1.10, tidsstämpel: 0x561477b9
Felaktigt modulnamn: MSVCR120.dll, version: 12.0.21005.1, tidsstämpel: 0x524f83ff
Undantagskod: 0xc0000409

Det här kan inträffa när Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable (x64)-körningen inte har uppdaterats när Lightroom uppdaterades.

Lösning

Uppdatera Microsoft Visual C++ Redistributable 2012.

Från Microsoft:

"Detta fel visas när du försöker köra ett program som kräver Microsoft Visual C++ Redistributable 2012. Detta kan enkelt hämtas på Microsofts webbplats som x86- eller x64-version. Beroende på vilket program du vill installera behöver du installera antingen 32- eller 64-bitarsversionen."

Obs! Installera 64-bitarsversionen för detta Lightroom-problem.

Se följande länk: Hämta Visual C++ Redistributable för Visual Studio 2012 Update 4