När du importerar Apples Live Photo från en iPhone 6s och nyare enheter till Lightroom som är installerat på din Mac, importerar Lightroom inte bildfilen (JPEG) som tillhör Live Photo; endast den tillhörande filmfilen (.mov) importeras.

Produktversioner som berörs

Lightroom CC 2015.8/Lightroom 6.8 och tidigare

Operativsystem

macOS

Lösning

Uppdatera till den senaste versionen av Lightroom

Problemet åtgärdades i Lightroom CC-versionen 2015.9/lightroom 6.9.

Se till att alltid ha den senaste versionen av Lightroom för att få de senaste funktionerna och korrigeringsfilerna. Se artikeln Håll Lightroom uppdaterat.