Söker du efter information som hör till den senaste versionen av Lightroom Classic och Lightroom CC? Se Hålla Lightroom uppdaterat.

Vad var den senaste uppdateringen för äldre versioner?

För att hämta en tidigare version, se Länkar till tidigare versioners installerare och uppdateringar.

Lightroom Classic 7

• Den senaste versionen av Lightroom 7 är 7.5.

Lightroom 6

• Den senaste versionen av Lightroom 6 är 6.14

Lightroom 5

• Den senaste versionen av Lightroom 5 är 5.7.1.

Lightroom 4

• Den senaste versionen av Lightroom 4 är 4.4.

Lightroom 3

• Den senaste versionen av Lightroom 3 är 3.6.

Hur gör jag för att söka efter och installera uppdateringarna?

Starta Photoshop och välj Hjälp > Uppdateringar.

Mer information finns i Uppdatera Creative Cloud-program.

Obs!

Hittar du inga tillgängliga uppdateringar? Se Tillgängliga uppdateringar som ej visas.

Hur gör jag för att kontrollera vilken uppdatering jag har installerat för Lightroom?

Verifiera att du har den senaste versionen av Lightroom:

• Mac OS: Välj Lightroom > Om Adobe Photoshop Lightroom.
  • Windows: Välj Hjälp > Om Adobe Photoshop Lightroom.
Om Adobe Photoshop Lightroom

Länkar till tidigare versioners installationsprogram och uppdateringar

Lightroom CC 2015/Lightroom 6

Lightroom 5

Lightroom 4.4

Lightroom 3.6

Lightroom 2 och tidigare

För att starta Lightroom efter att filerna har hämtas, se Starta installationsprogrammet efter hämtning.