När du arbetar med en Windows 7-dator som är ansluten till ett proxyservernätverk visar Lightroom CC 2015.8/Lightroom 6.8 att ”Kartan är offline”. Kartmodulen ansluter inte och förblir offline.

Versioner som berörs

Lightroom CC 2015.8/Lightroom 6.8

Operativsystem

Windows 7

Lösning

Om du vill vara säker på att kartmodulen fungerar korrekt på ett proxyservernätverk rekommenderar vi att du uppdaterar Windows 7 för att återspegla senaste Service Pack 1 från Microsoft.

För mer information, se Microsofts supportartikel Information om Service Pack 1 för Windows 7 och Windows Server 2008 R2.