Vi rekommenderar kunder som har installerat Lightroom CC 2015.4/6.4 på MacOS 10.8.x och har stabilitetsproblem att återställa till Lightroom CC 2015.1.1/6.1.1.

Läs mer om Lightroom systemkrav

Återställa till en tidigare uppdatering av Lightroom

1. Avinstallera den aktuella versionen av Lightroom

Mac OS:

Gå tillProgram > Adobe Lightroom > Avinstallera Adobe Lightroom och dubbelklicka på den körbara filen "Avinstallera Adobe Lightroom":

Avinstallera Adobe Lightroom

Windows 10:

1. På Start-menyn, välj Inställningar.
    2. I inställningar, välj  System > Program & funktioner.
    3. Välj Adobe Lightroom och välj sedan Avinstallera.
    4. Följ instruktionerna på skärmen

Obs!

Alternativt, om du använder Lightroom CC 2015, kan du avinstallera med Creative Cloud-skrivbordsappen enligt dessa instruktioner: Avinstallera eller ta bort Creative Cloud-program

2. Hämta och installera Lightroom 2015.0/6.0 med hjälp av installationsprogrammet här:  https://helpx.adobe.com/se/lightroom/kb/lightroom-downloads.html

Obs!

Obs: Installationsprogrammet på den här sidan fungerar för både den permanenta versionen av Lightroom 6 och Creative Cloud-versionen av Lightroom CC 2015.

3. Hämta och installera version 2015.1.1/6.1.1 från: Windows | Mac

Om du söker efter olika uppdateringsversioner kan du besöka följande sida: https://helpx.adobe.com/se/lightroom/kb/lightroom-downloads.html

Felsökning

Om du får ett meddelande som säger "Denna uppdatering är inte tillämplig för dig", har du missat steg 2. Grundversionen av version 2015.0/6.0 måste vara installerad innan du försöker att installera 2015.1.1/6.1.1-korrigeringsfilen.