Lightroom CC 2015.2.x/6.2.x: Vid synkronisering av en överordnad mapp som innehåller undermappar kommer synkroniseringen att misslyckas med ett felmeddelande om dialogrutan Importera inte visas före synkroniseringen.

Fel: Det gick inte att hitta foton eller videor för import

Lösning

Vårt teknikteam arbetar för att hitta en lösning på det här problemet. Tills vidare kan du använda den här lösningen:

Aktivera tillägget Visa dialogrutan Importera före import, vid synkronisering av mappar, och välj de undermappar som ska synkroniseras från menyn Undermappar i dialogrutan Importera.