Problem: Miniatyrbilder är svarta i Lightroom CC 2015.2/6.2

I rutnätsläget i biblioteksmodulen är alla förhandsvisade miniatyrbilder svarta i Lightroom CC 2015.2/6.2.

Lösning

Installera uppdateringen för Lightroom CC 2015.3/6.3 för att åtgärda problemet. Starta Lightroom och välj Hjälp > Uppdateringar.

Problemet inträffar när Automatisk toning har tillämpats på bilderna.

Välj alla bilder som är svarta i rutnätet och klicka sedan på knappen Återställ alla på snabbframkallningspanelen. Klicka sedan på Automatisk toning för att tillämpa den här funktionen korrekt.