Kan inte synkronisera bilder med Lightroom mobile efter uppdatering

Efter en uppdatering till Lightroom för skrivbord, kan du inte synkronisera bilder med Lightroom mobile och är inte inloggad på Lightroom mobile kontot.

Lösning: Återställ synkronisering med Lightroom mobile

För att återställa synkronisering med Lightroom mobile, logga in från Aktivitetscentret. För mer information, se Ställa in Lightroom för synkronisering.

Alternativt kan du även logga in på Lightroom mobilkonto genom att välja Redigera > Inställningar > Lightroom mobil (Windows) eller Lightroom > Inställningar > Lightroom mobil (Mac OS). För mer information, se Lightroom för mobila inställningar.