Fel 213:19 förekommer vid start av Photoshop eller Adobe Premiere Elements.

Följande felmeddelande dyker upp i Adobe Premiere Elements eller Photoshop Elements när du försöker starta det:

"Fel 213:19. Ett problem har uppstått vid licensieringen av produkten."

Kontrollera att ditt användarkonto har full behörighet (läs och skriv) för mappen SLStore.

Detta fel inträffar när mappen SLStore är inställd som skrivskyddad. Du löser det genom att avmarkera skrivskyddet på mappen SLStore (Windows) eller ge den läs- och skrivbehörighet (Mac OS).

Windows XP

1. Navigera till C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\.

2. Högerklicka på filen Adobe01.bmp, klicka på Egenskaper och sedan på fliken Säkerhet.

3. Markera den användare eller grupp som har problemet och välj Full kontroll under Tillåt för vederbörande.

4. Klicka på OK i fönstret Egenskaper.

5. Starta Adobe Premiere Elements eller Photoshop Elements.

Windows Vista, Windows 7 och Windows 8

1. Navigera till C:\ProgramData\Adobe\SLStore\.

2. Högerklicka på filen Adobe01.bmp, klicka på Egenskaper och sedan på fliken Säkerhet.

3. Markera den användare eller grupp som har problemet och klicka på Redigera.

4. Markera den användare eller grupp som har problemet och välj Full kontroll under Tillåt för vederbörande.

5. Klicka på OK i fönstren Behörigheter och Egenskaper.

6. Starta Adobe Premiere Elements eller Photoshop Elements.

Starta Adobe-programmet som administratör och logga sedan in på ditt vanliga användarkonto.

1. Logga in som administratör.

2. Starta Adobe Premiere Elements eller Photoshop Elements för att kontrollera att inga felmeddelanden dyker upp.

3. Logga in med önskat användarkonto.

Kör den bifogade körbara filen.

1. Hämta Adobe Licensing Fix Tool.zip från länken nedan och extrahera den körbara filen.

Hämta

2. Stäng alla Adobe-program.

3. Högerklicka på den extraherade filen och klicka på Kör som administratör.

4. Starta om produkten.

Ytterligare information

Det här problemet kan uppstå under följande omständigheter:

• I en företagsmiljö när en operativsystemavbildning med en installerad Adobe-produktversion används.
  • När säkerhetskopierade operativsystemavbildningar återställs.
  • När domänanvändare (Windows) inte har fullständig behörighet för mapparna ovan.